Ontdek de kracht van een kalender met eigen logo als relatiegeschenk

Een eindejaarsgeschenk is altijd een goed idee. En al zeker als je het personaliseert. Want zo krijgen je klanten iets tastbaars in handen en worden ze subtiel herinnerd aan jouw bestaan. Ben jij nog op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk? Schenk je klanten dit jaar dan een gepersonaliseerde kalender met je eigen logo. Hieronder sommen we alle voordelen voor je op.

Een kalender met eigen logo is tastbaar

Een eindejaargeschenk geven is een slimme manier om je klanten te bereiken. Zo blijf je top of mind en maak je een connectie met je doelgroep. Je klanten worden het hele jaar door aan je bestaan herinnerd. Ze krijgen je logo dagelijks te zien, zónder dat je hoeft te investeren in dure marketing. Kalenders laten drukken is dus stukken krachtiger én voordeliger. Ze kunnen hem ook ophangen in kantoor, in een wachtruimte of aan de receptie. Zo bereik je in één beweging een hele hoop mensen.

Een gepersonaliseerd geschenk oogt professioneel

Een kalender met eigen logo straalt ook persoonlijkheid en professionaliteit uit. Je toont je klanten dat je om hen geeft en je oogt er ook professioneel mee. Want je investeert in eigen drukwerk om je zaak in de markt te zetten. Daarmee geef je een blijk van ambitie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Kalenders laten drukken is dus ook een manier om je imago en je identiteit te versterken.

Keuze uit verschillende formaten en stijlen

Je kunt je kalenders in eender welke stijl laten bedrukken. Of je nu houdt van strak en zakelijk, kleurrijk en creatief of minimalistisch en elegant  er is áltijd een stijl die bij jouw merk past. Je kunt ook kiezen uit verschillende formaten en soorten. Van een scheurkalender tot een maandkalender of een muurkalender. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Inspireer je klanten met een eigen verhaal

Eigen kalenders laten drukken biedt nóg een interessant voordeel. Het is ook een kans om je troeven en je persoonlijkheid in de verf te zetten. Gun je klanten bijvoorbeeld een blik achter de schermen, inspireer hen met artistieke foto’s of met een diepzinnige quote. Zo geef je hen iets om naar uit te kijken en toon je jezelf in een ander daglicht. Of gebruik foto’s van je team en toon zo de mens achter het bedrijf. Dat is niet alleen fijn voor je klanten, maar ook voor je medewerkers. Want zo zet je hen in de bloemetjes en creëer je meer betrokkenheid op de werkvloer.

Ook kalenders laten drukken? Ontdek de mogelijkheden en boost je bedrijf met een inspirerend relatiegeschenk.