Welke stickers heb ik nodig voor de verpakking van mijn producten?

Heb je stickers nodig voor de verpakking van je producten? Lees dan snel verder over het geweldige aanbod aan stickers van Master Etiketten en hoe je de sticker kiest die perfect is voor jouw productieproces. Het kiezen van de juiste sticker begint met het kiezen van de maat, de vorm, de kleur en specifieke eigenschappen en dit is altijd maatwerk.

Wil je bijvoorbeeld stickers om je logo aan te brengen, een verzendsticker, een hersluitbare sticker voor langdurig gebruik van de verpakking of ben je op zoek naar sluitzegels met een permanente hechting, die als bewijs dient voor ongeopende verpakkingen? Dit maakt nogal een verschil, kies daarom bewust en specifiek.

Verschillende maten en vormen

Je kiest uit verschillende maten en vormen. De meest gangbare vormen zijn rond, vierkant en rechthoekig, maar je kunt iedere sticker op maat bestellen. Hierbij geldt dat je bij de echte professional, Master Etiketten, kunt kiezen uit meer dan 750 stickers in talloze maten. Van kleine ronde stickers met een diameter van 10 millimeter tot een A4 formaat sticker.

De vorm is afhankelijk van je huisstijl en de maat is afhankelijk van het doel van de sticker. Hoeveel ruimte heeft je sticker nodig om efficiënt te zijn.

Welke kleur of zonder kleur

Bepaal de gewenste kleur door te kiezen uit kleurloze stickers, semi-transparante stickers en vol verzadigde gekleurde stickers. De vraag is wil je een kleur als achtergrond of een kleur op de voorgrond? Een volledig witte achtergrond wordt ook gezien als een vol verzadigde gekleurde sticker. Neem snel eens een kijkje bij Master Etiketten en doe inspiratie op, want van semi-transparante kleine ronde stickers tot aan fluorgele grote waarschuwingslabels, vind je hier vele geschikte opties.

Specifieke eigenschappen

Bij het kiezen van de juiste sticker kies je ook voor de juiste lijm. Wil je dat de sticker verwijderd kan worden na levering, zodat de klant bijvoorbeeld de verpakking van je product kan hergebruiken of wil je een permanente of sluitsticker met een zeer hechtende lijm? Er zijn vele verschillende mogelijkheden en maak je geen zorgen als je twijfelt, want de productspecialisten van Master Etiketten helpen je graag verder met advies op maat bij het kiezen van de perfecte lijm voor jouw stickers.

De eigenschap waar kwalitatieve etiketten en stickers altijd aan moeten voldoen is dat ze hittebestendig zijn en geschikt voor iedere printer. De etiketten en stickers moeten een uitstekende hechting bieden aan toners en inkt, ongeacht of je met een laser, inkjet, offset of copier werkt. Kies hiernaast ook voor de aanbieder met hoog kwalitatieve eigenschappen, zoals stickers met gestripte randen, waardoor papercuts en bloedende vingers uit den boze blijven en vooral uit jouw productieproces!

De keuze voor de maat, vorm, kleur en eigenschappen van stickers zullen bijdragen aan een goede herkenbaarheid en een sticker perfect op maat van jouw producten, verpakkingen en wensen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Met een superieure service staan de productspecialisten van Master Etiketten klaar om je verder te helpen naar de perfecte verpakking stickers voor jou.