Hoe Werkt Bedrijfsfitness bij WWEP-FIT?

Het Bedrijfsfitnessprogramma bij WWEP-FIT

 

Bij WWEP-FIT begrijpen we het belang van bedrijfsfitness en streven we ernaar om onze werknemers de best mogelijke fitnesservaring te bieden. Hier is een kijkje in hoe bedrijfsfitness werkt bij WWEP-FIT:

 

 Fitnessfaciliteiten op locatie:

We hebben state-of-the-art fitnessfaciliteiten op locatie, inclusief een volledig uitgeruste sportschool, groepsfitnessstudio’s en sportvelden. Deze faciliteiten zijn beschikbaar voor alle werknemers, waardoor ze gemakkelijk toegang hebben tot hoogwaardige trainingsapparatuur en -programma’s.

 

 Flexibele trainingsuren:

We begrijpen dat werknemers drukke schema’s hebben, dus bieden we flexibele trainingsuren aan om tegemoet te komen aan verschillende behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om vroege ochtendtrainingen, lunchworkouts of avondsessies, werknemers kunnen trainen op een tijdstip dat voor hen het beste werkt.

 

 Persoonlijke begeleiding:

Onze ervaren fitnessinstructeurs staan altijd klaar om werknemers te ondersteunen en te begeleiden bij hun fitnessreis. Of het nu gaat om het opstellen van een trainingsprogramma, het demonstreren van juiste oefentechnieken of het bieden van motivatie en ondersteuning, onze instructeurs zijn er om te helpen.

 

 

Diverse fitnessactiviteiten:

Naast traditionele workouts bieden we ook een scala aan fitnessactiviteiten en groepslessen aan, zoals yoga, pilates, kickboksen en danslessen. Deze variatie zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is en moedigt werknemers aan om nieuwe activiteiten uit te proberen en hun fitnessroutine fris en boeiend te houden.

 

 Incentives en beloningen:

Om werknemers te motiveren om actief deel te nemen aan bedrijfsfitness, bieden we incentives en beloningen aan voor degenen die regelmatig sporten en hun fitnessdoelen bereiken. Dit kan variëren van kleine prijzen en erkenningen tot kortingen op gezondheidsgerelateerde voordelen.

 

Bij WWEP-FIT streven we ernaar om een ​​cultuur van gezondheid en welzijn te bevorderen door middel van bedrijfsfitness. Door hoogwaardige faciliteiten, flexibele schema’s, persoonlijke begeleiding en diverse activiteiten aan te bieden, willen we onze werknemers de middelen en ondersteuning bieden die ze nodig hebben om hun fitnessdoelen te bereiken en een gezonde levensstijl te leiden.

https://wwepfit.nl/hoe-werkt-bedrijfsfitness/